Yöllä oli satanut lunta oikein reippaasti. Tein sen verran lumitöitä että sain auton pihasta pois. Lähdin töihin ja myöhästyin vartin verran. Ajokeli oli oikein kamala: tiet oli aurattu, mutta kauheat urat olivat pelottavia. Olen aikoinaan kaksi kertaa luiskahtanut ajourista vastaantulijan kaistalle ja siksi varon uria.

Tein töitä viisi tuntia ja homma jatkuu maanantaina. Siivosin asiakkaan makuuhuoneen perusteellisesti ja käänsimme asiakkaan kanssa hänen sänkynsä toiseen asentoon. Sänkyyn tuli upouusi petauspatja. Lajittelimme vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Suurin osa niistä lähti UFF:n keräykseen. Minä sain asiakkaalta yhden puolihameen. Vein 12 muovikassillista tavaraa Turtolan Citymarketin keräyspisteeseen.

Kotimatkalla poikkesin tyttären luona. Jätin autoni sinne ja matkasimme tyttären poikakaverin autolla meille kotiin. Matkalla haimme pitsat minulle, tyttärelle ja pojalle. Kotona keitimme kahvit.

Sitten illalla kävin tyttären kanssa kaverillani kahvilla. Kaverilleni tuli postinvälityksellä uusi taulutelkkari. Autoimme kaveriani purkamaan pakettia ja nostimme 46 tuumaisen telkkarin pöydälle. Tyttären kyydillä heille ja sitten ajelin kotiin.

Sauna oli jo lämpiämässä. Poika on nyt saunassa ja minä menen sinne heti kun koira on syönyt ja käynyt ulkona. Huomenna menen käymään uuden asiakkaan luona Kangasalla. Ihanaa kun on viikonloppu!

Vuodatus muuten takkuilee: minulta puuttuu edelleen oma kuvani blogista. Tuomas kertoi jo aikoja sitten että yksi ”palikka” on asentamatta. Lisäksi kommentoijien linkit eivät toimi. Vielä sekin harmittaa että kirjoitusta lisättäessä tulee aina koodinpätkiä kirjoituksiin. Kappalevälit hyppivät ja kirjoitusta saa muovailla moneen kertaan. Toivottavasti asiat tulevat kuntoon.

Päivän onnistumiset.

1. Hyvä työpäivä ja tyytyväinen asiakas.

2. Mukava iltahetki lasten kanssa kotona.

3. Viikonloppu alkaa saunomisella.