Menin sovittuun aikaan uuden asiakkaan luokse. Siellä olikin aika haastava kohde. Järjestelimme ensin vaatteita: osa UFF:lle ja osa kirpparille. Tyhjät pahvilaatikot ja roskat vietiin taloyhtiön keräyspisteeseen. Autotalliin lähti myös tavaraa. Annoin neuvoja raivaukseen. Keittiön pöytä saatiin raivattua puhtaaksi. Suunnittelimme sohvien kierrätystä ja paikkojen vaihtoa.


Poika soitti ja kertoi että hänen bussilippu on arvoton. Ei tarvinnut kävellä kotiiin, koska nappasin hänet kotimatkalla kyytiin linja-autoasemalta. Saa huomenna ladata lippunsa täyteen. Kotimatkalla ostimme pitsat. Kissa varasti minun pitsastani päällisiä, kun käänsin selkäni. Todella nopea tuo meidän kissa!


Illalla olin ILMANKOS-kokouksessa. Työryhmämme oli hyvä ja asiallinen. Saimme monta hyvää ideaa eteenpäin. Kokouksen jälkeen hain uudelta asiakkaalta avaimen huomiseen työkohteeseen. Kotona olin vasta klo 21.00 aikoihin.


Kaverini kävi meillä kahvilla. Juttelimme kuulumiset ja samalla tuli ilmi että pojan työharjoitteluhakemuksella on kiire. Ne on laitettava huomenna matkaan.


Lähetin laskun tämän päivän asiakkaalle ja liitin mukaan feng shui neuvoja. Uskon että asiakas saa asuntonsa hyvään kuntoon. Kunhan vaan jaksaa siivota.


Huomenna olen menossa Tampereen luoteisosaan tekemään suursiivousta. Kysymyksessä on tyhjä asunto ja se on siivottava perusteellisesti. Pakkasin mukaan vähän kaikkea siivousvälinettä. Aion olla paikalla klo 10.30. Eli ei ole hyvin aikaista aamuherätystä.


Päivän onnistumiset:

1. Mukava raivaussiivous.

2. Kiva kokous illalla.

3. Kotona kaikki OK.