Eilinen harmi tuli yöllä uniin. Heräsin jo kuuden aikaan enkä saanut enää unta. Niinpä keittelin itselleni teetä ja näin pojan vauhdikkaan aamulähdön bussipysäkille. Saa kyllä hyvää harjoitusta armeijan pika-aamuihin jo nyt.


Aamupäivällä oli juuri vessassa (isolla hädällä) ja juuri silloin ovikello soi vimmatusti. Menin ovelle suunnilleen housut kintuissa. Ovella oli postimies tuomassa pakettia Iltalehdeltä. Intin etten ole tilannut mitään, enkä halunnut kuitata pakettia. Sitten mies sanoi taikasanat: paketti on maksettu. Hän lisäsi vielä että se on luokiteltu särkyväksi. Kuittasin ja vastaanotin paketin.


Paketissa oli digiboksi. Olin voittanut sen arvonnassa. Mukana oli vielä takuukuitti ja onnittelut. En edes muista koska olen osallistunut arvontaan. Ehkä olen netissä laittanut tietoni eteenpäin. Meillä on jo kolme boksia, joten en tiedä mihinkä tämä boksi joutuu. Se sopii sekä antenni- että kaapeliverkkoon.


Tänään oli kaksi vakituista asiakaskäyntiä. Ensimmäisessä he tilasivat minulta joulusiivouksen ja sovin sen maanantaiksi 22.12. Toisessa paikassa minua odotti tuliaiset Jerusalemista. Sain avaimenperän ja kirjanmerkin. Mukava työpäivä siis.


Kun tulin kotiin, menin heti päiväunille. Nukuin noin 45 minuuttia. Kun heräsi, niin vasen korvani oli tosi kipeä. Laitoin siihen pumpulia ja join pari kuppia kuumaa teetä. Illalla join vielä yhden pussiin Finnrexiä.


Ex-poikakaverini poikkesi illalla. Meillä oli oikein mukava kahvitteluhetki ja vielä pullien kera. Poikakin irtosi tietokoneelta ja oli mukana juttelemassa. Luulen että tämä mies on hänelle läheisempi kuin hänen oma isänsä. Puhuivat kovasti armeija-asioista.


Kävin vielä illalla naapurissa kylässä. Naapurin rouva kyseli minua lomamatkalle Saksan Bremeniin halpalennolla. Toki hotellikin maksaa ja aikaa ei saisi varastaa asiakkailta. Lupasin miettiä asiaa ja tutkailla rahavaroja. Olisihan se mukava lomailla, mutta nyt on rahasta tiukkaa.


Pyykkikone on nyt käynnissä ja poika kävi jo saunassa. Minä käyn pikaisesti suihkussa. Huomenna on vain kolmen tunnin työpäivä. Sen jälkeen matkaan Tammelaan ja siellä on se Aamulehden haastattelu asiakkaani luona. Asiakas on aivan ihanne haastatteluun, toivon että lehtijutusta tulee hyvä.


Päivän onnistumiset:

1. Yllätysvoitto arvonnassa.

2. Tuliaiset Jerusalemista.

3. Ex-poikaystävän vierailu.