Nyt kun on paremmat silmälasit, niin olen lukenut enemmän. Omakotikeskusjärjestön historiikki on melkein jo luettu ja pääsen antamaan kommentit kirjoittajalle. Historiikki ilmestyy vasta syksyllä ja minä toimin siis yhtenä ”tarkastajana” ennen painatusta.

Olen lukenut myös tyttäreltä lainattua Salaisuus kirjaa. Kirjan viesti on yksinkertaistettuna se, että vedät ajatuksillasi puoleesi sitä, mitä ajattelet. Kun katsot elämääsi tällä hetkellä niin hyvine kuin huonoine puolineen, se on sinun aikaisempien ajatustesi tulosta. Minä pidän tästä kirjasta ja sen sanomasta. Kirjassa puhutaan myös toiveentaulusta ja sehän on vanha kunnon aarrekartta. Tein keväällä yritykselleni aarrekartan ja moni asia onkin toteutunut. On ehkä aika tehdä uusi aarrekartta ja laittaa siihen mahtipontisemmat tavoitteet.

Päivällä kävin saunassa ja se tekikin terää. Iho on nyt kuin silkkiä, koska tein suihkussa ihonkuorinnan kokovartalolle. Kaapeista tuntuu löytyvät jos jotakin tuotetta. Tämäkin kuorinta-aine oli keittiön kaapissa. Järjestelin meinaan kaappeja täällä kotona. Joku oli sekoittanut niitä…

Poika kävi saunassa myös ja sitten lähdinkin häntä viemään tyttäreni luokse. Kävimme matkalla ruokakaupassa hakemassa tyttären toivomat tuotteet. Matkalla ajoimme surmapaikan ohi. Kynttilöitä oli jo tuotu paikalle. Nuori tyttö löytyi Kaukajärveltä aamulla surmattuna. Voi tätä maailmanmenoa.