Nukuin melkein eiliseen malliin: heräsin puoli yksitoista. Olen nyt nukkunut pari yötä ikkuna rakosellaan. Raikas ilma varmaan parantaa unen laatua.

Toisaalta pitkä uni taitaa aiheuttaa myös saamattomuutta. Olen ollut aika vetämättömissä viime aikoina. Ehkä tämä heinäkuun ”pakkoloma” on yhtenä syynä. Onneksi sain uuden työkohteen ja kävinkin tutustumassa siihen tänään. Ihan innolla touhuan huomenna. Saan järjestellä vaatehuoneen, eteisen, makuuhuoneen ja keittiön kaappeja. Varaan työlle koko huomisen päivän. Yksi päivä ei kyllä tule riittämään. On kauhean vaikea arvioida aikaa kaappien raivaukselle. Yritän olla mahdollisimman nopea.

Kävin illalla kahvilla kulttuurikahvila Hertassa. Todella mukava ja kodikas paikka. Kannattaa tutustua! Unohdin muuten kiittää tarjotusta kahvista ja piiraasta, tässä siis kiitos.

Kahvilakäynnin jälkeen hain tyttäreni, kun hän pääsi töistä. Meillä oli tarkoitus mennä kaverilleni nimpparikahville. Ensin kävimme erään keskusjärjestön toimistolla. Otin sieltä ”lainaksi” tietokoneen kovaääniset. Meidän koneesta nimittäin hajosi eilen vastaavat.

Soitin matkalla kaverilleni ja hän sanoi lähtevänsä Orivedelle tyhjentämään myymäänsä asuntoa. Eli se siitä vierailusta. Nyt onkin hyvä pitää sitä välimatkaa. Vein tyttären kotiinsa ja matkasin omaan kotiini. Poika oli saanut kovaääniset taas toimimaan, eikä halunnut kokeilla ”lainattuja” kovaäänisiä. Juttelin pojan kanssa, että on ostettava ulkoinen kovalevy tietokoneeseen. Varmuuskopiot on otettava. Jos tietokoneemme paukahtaa, niin siinä menee asiakasrekisterini ja laskutusohjelma samoin tein. Ja moni muukin tärkeä juttu.

Ihan kuin huomista varten tein harjoittelua: innostuin siivoamaan yläkerran huonetta. Yksi kirjahylly on nyt siivottu ja roskaa tuli kolme kassillista. Feng shuin mukaan yläkerta / vintti edustaa tulevaisuuttamme. Olen nyt avittanut tulevaisuuden mahdollisuuksia, eli suunnitelmani tulevat toteutumaan paremmin ;-)