En päässyt eilen päivittämään blogiani koska kone oli varattuna koko illan. Tytär kävi täällä ja hän siirsi valokuvia muistitikulta DVD:lle. Lisäksi hän auttoi veljeään tekemään työhakemuksia.

Eilinen oli kiireinen päivä. Tein aamulla jatkohakemuksen starttirahaa varten. Anoin puolivuotta lisäaikaa, ehkä minulle myönnetään neljä kuukautta. Ainakin näin lupaili asiaa käsittelevä virkamies kun soitin hänelle. Mielestäni hakemuksestani tuli aika ponnekas. Ensi viikolla minulla on palaveri Ensimetrin yritysneuvojan kanssa. Samalla reissulla vein toukokuun tilityksen starttirahasta työkkäriin.

Samaisella kaupunkireissulla kävin työkohteessani lähellä Hämeenpuistoa. Sain pestyä ne kaksi ikkunaa, jotka jäivät viimeksi pesemättä. Muuten tein normaalin siivouksen. Perheen isä ja poika olivat kotona. Ovat molemmat tosi mukavia, juttelimme siinä siivoukseni ohessa. Käynti kesti nyt kolme tuntia, mutta jatkossa käyn viikoittain kahden tunnin käynnit.

Kaverini poikkesi meillä illalla. Tytär haki jäätelöä ja joimme yhdessä kahvit. Kehuin että minulla on huomenna vapaapäivä ja menen kampaajalle. Vapaapäivä peruuntui (onneksi) koska sain soiton asiakkaalta. Olin heillä maanantaina pesemässä ikkunoita ja he halusivat minut siivoamaan. Toki suostuin. Sovimme alustavasti että käyn heillä kahden viikon välein.

Tänään sitten menin heille sovittuun aikaan. Tein ”koesiivouksen” eli testasin kauanko talon siivoukseen menee. Aika oli kaksi ja puoli tuntia. Ehdotin heille jatkossa tuota aikaa tai sitten kolmea tuntia. Saa nähdä mihinkä aikaan päätyvät.

Päivä oli erittäin helteinen. Kampaajalle mennessä ajattelin että voisi vaikka ajeluttaa koko pään kaljuksi. Minulla on vahvat hiukset ja ne ovat kuin karvalakki päässä. Kampaajan kanssa sovimme että ei nyt ihan kaljua leikata. Mutta aika lyhyt kesätukka minulla nyt on.

Käytän nyt reippaammin yritystiliä. Ostin tänään auton bensatankin täyteen, maksoin sekä nettiliittymän että vesilaskun siltä tililtä. Oma käyttötili näyttää melkein nollaa, mutta yrityksen tilillä on aikas hyvin rahaa. Toki maksujakin on tulossa. Olen oikein tyytyväinen siihen että uusia asiakkaita putkahtelee viikoittain. Toisaalta pelottaa heinäkuu: lomalaiset eivät osta minun palveluita. Vai ostavatko? Tein uudet kesäsiivous mainokset ja osan olen jo jakanutkin.

Huomenna olen töissä klo 13-16. Kaverini naureskeli että onpa minulla tosiaan hyvät työajat. Huomenna on kasattava kirpparitavaraa lauantaista Kyröskosken reissua varten.