Heräsin jo kahdeksan maissa. Poika lähti koululle hakemaan todistustaan. Tein ison kattilallisen jauhelihakeittoa ja sitä sitten syötiin päivällä pojan kanssa. Hän sai ihan hyvän todistuksen: englanti erinomainen, liikunta kiitettävä ja muissa aineissa hyvää ja tyydyttävää. Yksi tekninen aine ja taidekasvatus olivat hylättyjä, niitä voi täydentää myöhemmin. Matikka oli tyydyttävä, vaikka kokeesta oli tullut nolla. Piste tuli siitä että poika oli ollut jokaisella tunnilla läsnä. Hyvä niin. Totesin pojalle että jos hän saa näin hyvän tuloksen ihan ilman lukematta, niin mikähän olisi tuloksena ihan pienellä lukemisella?

Ennen koiran synttärikutsuja tein lehtitaikinasta ”kääröjä”. Laitoin taikinan sisään ketsuppia ja meetvurstinpaloja. Rullasin ja laitoin päälle kananmunaa ja juustoraastetta. Eivät olleet kovin hyviä, en tee niitä toista kertaa.

Kahvivieraina oli vain molemmat siskoni ja lapseni. Siskoni tyttären tytär oli sairastunut, ja äiti jäi hoitamaan lastaan. Toinen siskoni tytär oli Tallinnassa. Siskon mies remonttihommissa. Eli kutsuvierasjoukko typistyi. Saimme kyllä syötyä melkein kokonaan kaksi kakkua: kinuski- ja prinsessakakut. Ja olihan meillä mukavaa!

Eilen tuli ihan riitaa pojan kanssa. Minä pääsin koneelle vasta klo 23.50. Kiva siinä kirjoittaa kuulumisia ja tallentaa kirjoitus. En tiedä, mutta positiivisesti ajattelen että täällä on muutama lukija joka haluaan tietää päivittäin kuulumiseni. Ihan tosissani haluan päivittää blogini joka päivä.

Eilen sain muuten uuden asiakkaan Korkinmäestä. Sinnehän minä jaoin mainoksia viikko sitten kaverini kanssa. Maanantaina on tiedossa ikkunanpesua ja mahdollisesti myöhemmin viikkosiivousta. Asiakas ymmärsi, kun selitin hänelle miksen pääse paikalle aamulla kahdeksalta. Kerroin että vanha koiramme ei jaksa herätä niin aikaisin. Sovimme että olen heidän kodissaan klo 10.30.

Tässä on kuva koirastamme, se oli jo aika väsynyt illalla. Tytär vei sitä päivällä lenkille, mutta eipä se jaksanut kauaksi kävellä. Nyt lähdemme iltalenkille korttelin päähän.

1604430.jpg