Eilinen sähköpostiviestini toimittajille ei ole tuottanut toivottua tulosta. Kaksi toimittajaa on vastannut, eivätkä he tarttuneet tarjoukseeni. Mainostilaa olisivat kyllä myymässä.

Mutta tänään sain puhelun naiselta, joka haluaa että siivoaisin heillä parin viikon välein. Menen sunnuntaina katsastamaan heidän huushollinsa. Talossa on 300 neliötä, epäilen ettei sitä ihan kahdessa tunnissa siivoa. Mutta sittenhän sen näkee, kun tekee ensimmäisen siivouksen.

Tänään ilmestyi omakotiasukkaille suunnattu lehti. Juttuni ja mainokseni oli siinä mielestäni oikein osuva. Jos se ei saa tilauksia aikaan, niin sitten ei mikään. Lehdet jaetaan vapaaehtoisvoimin, joten ehkä viikon sisään lehdet on jaettu kokonaan. Painos on kymmenentuhatta kappaletta.

Poika täytti tänään 18-vuotta. Oikeastaan hän täyttää vuotensa vasta klo 24.00. Ponnistin pojan maailmaan tasan keskiyöllä. Poika sai saman syntymäpäivän kun isällänikin oli.

Tytär poikkesi illalla ja joimme synttärikahvit kolmistaan. Tytär toi jäätelöä. Yllytin häntä akvaarion siivoamiseen, mutta eipä innostunut. Ostin tänään kolme hengityssuojaintakin. Akvaario on ollut pois käytöstä monta kuukautta ja kalat ovat kuolleet sinne. Ei, älkää tehkö ilmiantoa eläinsuojeluviranomaisille! Akvaariosta ei lähde mitään hajua, mutta se näyttää ihan kauhealta. Olen pitänyt sen päällä pöytäliinaa. Poissa silmistä ja poissa mielestä tyyliin. Kauhea haju sieltä varmaan pelmahtaa, kun veteen koskee. Yäk! Yritämme huomenna siivota akvaarion myyntikuntoon.

Ruokakaupalla näin pojan kaverin. Onnittelin häntä. Hänellä oli myös syntymäpäivä tänään. On tasan vuoden vanhempi kuin poikani. Sovimme että hän tulee meille ensi viikolla kylään. Varmasti tulee juteltua myös viime marraskuisesta junaonnettomuudestakin. Tämä poika oli kaverinsa kanssa ylittämässä rataa, kun kaveri jäi junan alle ja kuoli. Oli takuulla rankka kokemus nuorelle miehelle katsella vierestä kaverin kuolemaa.