Eilinen siivous venyi melkein yöhön, joten saunassa käyntikin jäi tähän aamuun. Kissa ja koira olivat ihan ihmeissään eilen illalla kun huonekaluja siirreltiin ja imuri huusi iltamyöhällä. Täytyy myöntää että lattioiden pesuvesi oli aivan tummaa, kun sain siivouksen loppuun. Imuroin matotkin molemmin puolin ja vein ne sitten ulos tuulettumaan. Nyt on alakerta todella hyvin siivottu. Olisikohan yläkerran vuoro huomenna?

Niin, kävin aamupäivällä saunassa ja poika kävi myös. Iltapäivällä hain meille pitsat. Pitsansyönti on onneksi meillä harventunut: nämä olivat varmaan vasta kolmannet pitsat tänä vuonna. Hyvältä maistui!

Iltapäivällä kävin uuden asiakkaan luona. Ihana omakotitalo ja siivottavaa on kolmessa kerroksessa. Hyvät siivousvälineet ja asunto on väljästi sisustettu, eli hyvä siivouskohde. Heillä on aiemmin käynyt siivooja kerran kuussa ja työskennellyt 4,5 tuntia kerrallaan. Nyt sovimme että käyn heillä kahdesti kuussa ja kertakäynti kestää kolme tuntia. Torstaina menen heille ensimmäisen kerran ja seuraava kerta osuukin vappuaattoon. Sain itselleni talon avaimen.

Poikkesin naapurissa kahvilla ja samalla tuli erään yhdistyksen tilinpäätös tarkistettua. Katselimme Eppu Normaalin konserttia telkkarista. Äänitys oli tehty huonosti: laulusta ei saanut juuri mitään selvää, musiikki peitti laulun. Harmittavaa.

Poika on menossa huomenna työharjoitteluun Transpointille. Halusin näyttää pojalle tarkasti missä tämä firma on ja samalla selostin kulkureitin. Taidan olla ylihuolehtiva äiti? Poikakin naureskeli minulle, että hän on kyllä asunut ikänsä Tampereella. No, samalla reissulla veimme laskun eräälle asiakkaalleni ja kuitit kirjanpitotoimistolle. Niin ja kävimme ruokaostoksilla Nesteellä. Kaukajärven Neste on nykyään ihan täydellinen ruokakauppa, eikä ne hinnatkaan ole mahdottomat. Hain myös seinästä rahaa pojalle, että pääsee huomenna syömään. Laitan kyllä evääksi pari leipää varmuuden vuoksi. Taitaa minua enemmän jännittää tämä pojan työharjoittelu, kuin poikaa itse.