Heräsin klo 13.30, mutta kun siirsin kelloa heräämisaika olikin JO 12.30. Aamupalan jälkeen tein ruokaa. Laitoin uuniin kermaperunapakasteen. Itse söin perunoita winerleikkeen kera, mutta pojalle tein hämy kinkkukiusauksen. Lämmitin mikrossa kinkkusuikaleita ja yhdistin ne perunoihin. Poika ihmetteli kummaa makua. Perunoissa oli suolaa aika lailla. Tai sitten makuero johtui siitä että puhdistin uunin eilen. Yritin kyllä huuhdella sen hyvin puhdistuksen jälkeen.

Olen hinnoitellut kirpparitavaroita. Saan viedä huomenna tavarat kirpputori Salsaan. Tytär kävi illalla. Hän toi muutaman pussilakanan, vessan maton ja yhden torkkupeiton. Söimme tekemääni mustikkapiirakkaa. Tytär näytti tekemänsä Powerpoint esityksensä. Se kertoi kissastamme ja koirastamme. Esitys oli hauska ja hyvä.

Koira ja kissa saivat tänään viimeisen matolääkeannoksensa. Kukkasipulit ovat edelleen istuttamatta. Huomenna olen menossa siskontyttöni synttäreille. Menen sinne heti kun olen saanut tavarat kirpparille. Tytär ei pääse mukaan, koska on töissä. Poika pääsee koulusta vasta neljältä. Menen siis yksin Ylöjärvelle, mukava nähdä siellä siskoja että lasteni serkkuja.