Taas nukkumisennätys: heräsin klo 12.30. Unet ihan riivaavat minua. Ei niin että ne olisivat pahoja, oikeastaan päinvastoin. Mutta se unien katseleminen on aika väsyttävää.

Hain eilen ärrältä filmin lainaksi ja sitä aloimme pojan kanssa heti katsomaan. Parfyymi on aika erikoinen elokuva. Parempiakin olen nähnyt, mutta ei sitä nyt ihan huonoksi voi moittia. Dustin Hoffman ja Alan Rickman näyttelivät hienosti.

Poika lähti ruuan jälkeen kaverilleen. Minä söin eestiläistä kaalisalaattia perunan ja lihapullien kanssa, poika ei salaattiin koskenut. Nyt minä tuoksun vienosti valkosipulille. Täytyy vältellä huomenna hissiin menoa koululla.

Tytär tuli tekemään niitä tietotekniikan läksyjä. Saatiin Pisan torni oikaistua, muutettua värimäärityksiä ja laitettua tehosteita. Sitten piti saada neljä tornia yhdelle leijerille. En muistanut millään kuinka leijerin lukitus puretaan ja homma tyssäsi siihen. Tyttärellä oli ohjeet Paint Shop Prolle ja me käytimme Photoshoppia. Ohjeet eivät olleet yhtenäisiä kahdelle eri ohjelmalle. Tytär lähti sitten yliopistolle tehtäviään tekemään. Viimeinen palautusaika on huomenna klo 10.00. Lapseni on viimetipan ihminen, kuten minäkin.

Siivousoperaatiossa on menossa nyt papereiden hävitys. Nyt olen edennyt jo yläkertaan. Bonushommana on vielä tänä iltana kissanvessan siivous. Olohuoneessa survasin epämääräinen paperikasan yhdelle hyllylle. Nyt on olohuone aika siistin näköinen, jopa pöytä on vapaana roinasta. Eilen illalla oli oikein viihtyisän näköistä kun kynttilät paloivat pöydällä ja piirongin päällä.

Taidan lähteä vielä pienelle sauvakävelylle. MP3:n on ladattu kaksi jaksoa Knallia ja sateenvarjoa. Huomenna on taas koulupäivä. Aikainen herätys, plääh. Ei vaiskaan, innolla uuden viikon seikkailuihin!

964286.jpg