Heräsin aamulla seitsemän aikaan. Aamupalassa vierähti tavallista enemmän aikaa, koska minulla oli toinenkin lehti Aamulehden lisäksi luettavana. Tilasin nimittäin Taloussanomat kuukaudeksi määräaikaisena tilauksena. Tilaus maksoi vain viisi euroa ja samalla osallistuin Bostonin matkan arvontaan. Ensimmäinen lehti tuli siis tänään.

Aloin tekemään HOPSia, eli henkilökohtaista opetussuunnitelmaa. Siinä kerron kaiken itsestäni, tavoitteistani, suunnitelmistani ja lisäksi alustavasti liiketoimintasuunnitelmastani. Oli siinä kirjoittamista kerrakseen. Nyt se on valmiina ja voin esittää sen opettajalleni torstaina.

Sitten tein yhdistyshommia. Yksinhuoltajayhdistykselle rustasin raakaversion jäsenkirjeestä. Moni asia on vielä varmistamatta, eikä kirjettä saada eteenpäin vielä. Yritin varata bussia Ikean retkeä varten, mutta en saanut yhteyshenkilöä kiinni. Soittelen huomenna uudestaan ja yritän sopia meille varauksen. Laitoin hallituksen jäsenille raakaversion sähköpostilla täydennettäväksi. Varasin omakotiyhdistyksen hallitukselle ruokailun ravintola Prahaan. Laitoin hallituksen jäsenille kyselyn ruokavaihtoehdoista.

Sitten aloin sorvaamaan pihakirppiksen mainoksia. Vielä tänään sain yhden ilmoittautumisen, vaikka määräaika meni umpeen jo viime torstaina. Nyt osallistujia on 55 taloutta. Minulla oli suuria vaikeuksia saada sopivaa karttaa mainokseen. Alue on melko laaja ja osoitteet on tarkistettava. Reittihaku saattaa laittaa osoitteen ihan väärään paikkaan oikealla kadulla. Siispä tarkistelen osoitteita ajelemalla ympäri asuinaluetta. Päivitin myös yhdistyksen nettisivun. Taidan olla hullu, kun teen tätä työtä tosi tarkkaan ja ihan vapaaehtoisesti. Laitoin HOPSiinkin tiedon että teen ihan liikaa vapaaehtoistyötä.

Illalla kävin pojan kanssa tyttärellä. Tyttären poikakaverikin tuli illan suussa paikalle. Poika laittoi heidän tietokoneelle virustorjunnan ja palomuurin kuntoon. Minä tulostin heillä pihakirppismainoksen. Vien sen huomenna kopioitavaksi.

Pojalle piti hakea pitsa kotimatkalla. Kotipitsa oli mennyt kiinni jo klo 21.00, joten kurvasimme Kaukajärven Nesteelle. Mäkkäristä Big Mac-ateria mukaan ja kotiin. Huom! Ostin aterian vain pojalle, en itselleni.

Taidan huomenna poiketa töissä ihan pikaisesti. Kun nyt saan nuo kirppiksen mainokset kuntoon, on alettava laittamaan omaan kirppistä kondikseen. Etäpäivä ei ollut todellakaan vapaapäivä!