Eilinen meni melkein sairastaessa ja rähjätessä. Niska ja hartiat oli heti aamusta niin kipeät että. Siitä johtuen olin myös ärtyisä. Poika sai olla pahantuulisuuteni kohde. Komensin hänet ulkoilemaan ja siivoamaan. Hän imuroi alakerran ja vietti aikaa kissan kanssa pihalla. Päiväunieni jälkeen pyytelin anteeksi huonoa tuultani. Kipu niskassa on edelleen tosi kova. Pää ei käänny ollenkaan ja olen kuin robotti joka kääntää koko ylävartaloa kerrallaan. Autolla ajo ei taida tällä päällä onnistua.

No, kivusta ja särystä huolimatta siivosin eilen keittiössä. Otin myös valokuvia kohteista, mutta en taida julkaista niitä. Neljä isoa vetolaatikkoa on nyt järjestyksessä. Roskiin lähti vanhentuneita elintarvikkeita ja mausteita. Löytyi myös mittava määrä vanhaksi menneitä vitamiineja ja lääkkeitä. Lääkkeet vien apteekkiin jossain välissä. Siistit laatikot ovat hienoja, yritän myös pitää ne jatkossa järjestyksessä.

Tänään olen töissä ja pääpomo on lomalla. Taidan ehdottaa myyntipäällikölle että olen ainakin huomisen kotona. Soittelen kotoa ja hoitelen niskaa ja hartioita. Taidan myös vilkaista Mollin sivuja. On tämä älytöntä, kun koko ajan saa miettiä omaa toimeentuloaan.