Työpäivä sujui nihkeästi. Minulle on tullut ihan kammo puhelimeen tai työhöni yleensä. Ei huvita soitella ollenkaan. Etsin netistä kaikkea yrittämiseen tai liikeideaani sopivaa materiaalia. Muutaman työkaverini kanssa olen keskustellut suunnitelmistani. Suurin osa työkavereistani on entisiä yrittäjiä ja heiltä kuulen totuudet.

Siskoni tuli illalla käymään. Hänen piti tulla klo 17.00, mutta hän soitti klo 18.00 että on juuri tulossa. Hyvin tyypillistä häneltä. Tytär tuli myös kahville. Tarjosin kahvin kanssa Lidlin fetapasteijoita ja pakastetuulihattuja. Meillä naisilla oli tosi hauskaa yhdessä. Juttua riitti jos jostakin asiasta. Siskoni naureskeli minun aikatestauksia.

Olen nimittäin testannut kauanko aikaa menee kaapien siivoukseen. Siivosin keittiöstä kaksi kaappia ja siihen tuhraantui kokonainen päivä. Nukuin päiväunet ja pidin pari kahvipaussia. Siskoni mielestä touhuistani voisi tehdä hauskan tv-sarjan.

Kun vieraat lähtivät, menin leikkaamaan ruohoa. Nyt on puolet pihasta siistitty. Illalla yhdeksän aikaan alkoi satamaan ja samaan aikaan alkoi Tahdon asia. Hyvä syy lopettaa puutarhahommat.

Huomenna menen liiton toimistolle kyselemään mahdollisuuksiani kurssille ja yrittäjäksi lähtemisestä. Luulen, että se on menoo nyt.