Töissä oli nollapäivä. Ne jotka sain puhelimella kiinni, olivat jo juhannustunnelmissa tai lomalla. Soittele juhannuksen jälkeen tai syksyllä, oli useimmat vastaukset. Pomo jutteli minun kanssa työajan joustavuudesta, tai oikeastaan siitä joustamattomuudesta. Myyntipäällikkö oli kertonut hänelle kaikki kommenttini. Ihan mukavat jutustelut meillä olikin.

Töiden jälkeen matkasin sinne maalitehtaan myymälään taas. Veistin uuden ja mielestäni paremman värimallin talon maalista. Malli oli liian pieni. Värimallin tulee olla hieman postimerkkiä isompi, minun mallini oli kynnen kokoinen. Valitsimme myyjän kanssa lähinnä olevan sävyn. Oikeastaan ei haittaa vaikka se poikkeisi nykyisestä sävystä. Pihavarasto voi olla omansa värinen ja samoin talon yläosa. Joku voi luulla että se on ihan tarkoituksella sen värinen. Yhdeksän litraa keltaista, kolme litraa valkoista ja kaksi pensseliä maksoivat yhteensä 75 euroa. Pyysin kaikki mahdolliset alennukset: yksinhuoltaja-, juhannus ja poutapäiväalennukset.

Olin tänään elokuvissa yksin. Lapseni eivät halunneet lähteä elokuviin. Ocean’s 13 oli ihan OK elokuva. Ostin samalla liput Die hart 4 ensi-iltaan. Kotimatkalla kävin Kalevankankaan hautausmaalla kastelemassa vanhempieni haudalla olevat orvokit. Jos kaupunki on hiljainen Juhannuksena, niin hautausmaa on ihan kuollut.

Tarkoitus oli poiketa Kangasalan Prismassa maalinhaku reissulla  ruokaostoksilla. Parkkipaikka oli tupaten täynnä, joten ajoin vaan ohi. Kävin tyttären kanssa Turtolan Citymarketissa illalla puoli yhdeksän aikaan. Ruuhkaa ei ollut nimeksikään. Tuli taas ostettua vaikka mitä.

Poikkesimme ennen Citymarkettiin menoa kaverilleni kahville. Juttelimme niitä näitä ja katselimme ”Teoria miehistä” sarjaa. Suunnittelimme myös mattopyykille menoa. Juhannuksena pesupaikoilla on hyvin tilaa. Olen joskus ollut aattona tai juhannuspäivänä mattoja pesemässä ihan itsekseni.

Tyttären poikakaveri teki tänään heillä remonttia. Oli kutsunut kavereitaan heille lauantaina. Oli ostanut myös pihalle uudet puutarhakalusteet.

Mukavaa ja rentouttavaa Juhannusta kaikille!