Viikonloppuna on kaksi pakollista rientoa. Lauantaina on yksin- ja yhteishuoltajien liittokokous Tampereella. Tampereen seudun yksin- ja yhteishuoltajat viettävät samalla 35-vuotisjuhlaansa. Ensin on kokous päivällä Vanhalla kirjastotalolla ja kaupunki tarjoaa sitten illalla coctailtilaisuuden Raatihuoneella. Sunnuntaina on sitten ne siskon tyttären vauvan ristiäiset.

Minä lainaan omakotiyhdistyksen viiden litran kahvinkeittimen ja pari pumpputermosta. Tarkoitus on viedä ne jo perjantaina kirjastotalolle. Tänään vielä kyseltiin että ehdinkö hakemaan myös kakut. Kakkua ja kahvia on varattu 65:lle henkilölle. Saa nähdä kuinka saadaan asiat sumplittua.

Lähdin töiden jälkeen Kangasalan Prismaan. Siellä oli ne asiakasomistajapäivät. Ostin kahdet housut, yhden topin ja parit sukat. Siis ruokaostosten lisäksi. Maksoin samalla laskuja. Laitoin omalle tililleni käyttövaraa, eli nappasin rahat limiittijoustoluotolta. Talous on edelleen epätasapainossa, mutta uskon että syksyyn mennessä asiat ovat paremmin. Niin, minulla on nyt siis vaateasiat kunnossa viikonlopun juhlia ajatellen.