Tänään on ollut hyvin tylsä päivä. Töissä oli ihan tavallista, päivätavoite tuli täyteen. Kuukausitavoite tuli myös tänään täyteen ja olen siellä ylimmällä portaalla. Seuraava kuukausi alkaa taas nollasta, mutta tavoite pysyy korkealla.

Soittomateriaali on ihan finaalissa. Käytämme Eniron hakupalvelua, vaikka se ei ehkä ole parasta mahdollista materiaalia. Ensi maanantaina pitäisi olla uutta materiaalia käytössä. Toimiston muutto on edessä vasta huhtikuulla, näin pomo kertoi.

Tein illalla pojalle pannukakun, kun sitä pyyteli. Katselin telkkarista mukavaa sarjaa eronneesta naisesta. Kakkosella esitettävä Toinen alku on aika hauska sarja. Tänään päähenkilönä oleva nainen harrasti netti- ja pikatreffejä. Pikatreffejä ei taideta Suomessa harrastaa?

Vatsa- ja selkätreenit jäivät tekemättä tänään ja eilen. Jospa huomenna aamulla ehtisin? Olen menossa huomenna erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen Tampereen Veden tiloihin. On siis mentävä autolla töihin, että ehdin töiden jälkeen kokoukseen.

Kaverini soitti tänään ja pyysi apuani. Hän on päättänyt saada itselleen pienen villakoiran pennun. Kysymyksessä on Toy-villakoira, joko musta tai aprikoosinvärinen. Etsin hänelle netistä pentua, mutta tuloksetta. Kaverillani ei toimi netti vielä muuton takia.