375515.jpg

Tänään oli aivan ihana ulkoilusää. Kuvassa aurinko pilkistelee lumisen omenapuun oksien välistä. Minä ulkoilin sen verran että kävelin bussipysäkille päivällä ja illalla taas pysäkiltä kotiin. Olin koko iltapäivän avioeron ABC-tilaisuudessa. Ennen tilaisuutta ehdin käymään Kauppahallissa syömässä. Uusi ruokapaikka tarjosi nakit ja muusin kuudella eurolla.

Tilaisuus oli hyvä ja asiapitoinen. Paikalla oli noin 20 henkilöä. Minä odotin yleisöä paikalle viidenkymmenen hengen edestä. Mutta kuulemma muissa kaupungeissa paikalla on ollut yleensä vain kymmenen henkeä. Eli saamme olla tyytyväisiä osallistujamäärään. Kaksi kansanedustajaehdokasta esittelivät itsensä ja vaaliteemansa. Äänestän heistä sitä blondia ;-) Ole hyvä vaan!

Tilaisuuden lopussa oli asianajajan puheenvuoro. Tämä nainen on varmasti pätevä työssään, mutta esiintyä hän ei osannut. Väritön, väsyttävällä äänellä puhuva asianajaja väsytti ainakin minut. Aika loppui myös kesken, kysymyksiä olisi vielä riittänyt yleisöltä. Kuitenkin tilaisuus oli hyvä.

Tilaisuuden jälkeen menin ruokaostoksille Sokokselle. Keskustorille päästyäni huomasin että Paunulaisen bussi oli juuri mennyt ja toinen kotiini vievä bussi lähti siinä samassa pysäkiltään. Odotusaikaa oli 25 minuuttia seuraavaan kyytiin. Menin SubWayhin ja tilasin syötävää. Palvelu oli erittäin ystävällistä, ehkä jo yliampuvaakin. Minua onniteltiin tai kehuttiin hyvästä kastikkeen valinnastakin. Vähänkö olen hyvä.

Tytär kävi illalla kotona. Katselimme 45 minuuttia ohjelman jaksoa nettitelkkarista, aiheena oli huippuvalmennus. Tytär kävi tämän valmennuskurssin viime keväänä ennen yliopiston pääsykokeita. Kurssi oli kallis ja opettajien taso aika alhainen. Kovalla lukemisella tytär kuitenkin läpäisi kokeen.

Tytär kävi suihkussa ja ihmetteli kun lämmin vesi alkoi loppumaan. Selitys on se että poikani kävi aamulla suihkussa. Meillä on iso lämminvesivaraaja, mutta se lämpiää pelkällä yösähköllä. Astianpesukone on kytketty lämpöiseen veteen myös. Pojalla on tapana viipyä suihkussa lähemmäs tunnin ajan ja suihku on koko ajan päällä. Hän kuulemma päästää niin kuumaa vettä päällensä kuin iho vaan kestää. Kuuman veden loppumisen selitys on siinä, tai sitten sunttiventtiili ei toimi kunnolla. Pitääkö tässä nyt vielä turvautua putkimiehen apuun?