Nyt aukaisin suuni työharjoittelussa ja kysyin pomolta enemmän kassaharjoittelua. Sain olla kassalla sitten kaksi tuntia. Siellä oli ihan mukavaa, olin nuoren kesätyöntekijän aputyttönä. Minä pakkasin asiakkaiden ostoksia ja muutaman maksutapahtumankin kirjasin kassaan. Aika kului tosi nopeasti kassalla ja varsin mukavaa oli jutella asiakkaiden ja tämän kesätyöntekijän kanssa. Pyrin myös huomenna kassaharjoitteluun. Muu aika työharjoittelussa meni lastenvaateosastolla vaatteita henkaroiden. Sovituskopeilla ei tarvinnut olla kuin tunti, mutta siellä olikin sitten vilinää. Alennusmyynnin huuma jatkuu.

Siskoni tuli käymään Anttilassa. Hän antoi minulle viherjauheen esitteitä. Minun pitäisi koota kokoon ryhmä naisia, jotka haluavat keventyä. Niitä naisia kyllä riittää tuttavapiirissä, mutta on eri asia kiinnostuvatko he tästä tuotteesta. Siskoni sai muuten Anttilasta halvalla kolmen maton setin. Alkujaan hinta oli 30 euroa ja nyt hinta oli pudotettu kahteenkymmeneen euroon. Kassalla hinnaksi tuli kuitenkin vain kymmenen euroa. Siihen vielä minun saama henkilökunta-alennus, niin lopulliseksi hinnaksi jäi vain kahdeksan ja puoli euroa.

Kotimatkalla tapasin bussissa vieraan eläkeläispariskunnan. Meillä alkoi jutustelu tatuoinneista, siitä siirryimme hellekeskustelun jälkeen koiriin. Koirista riittikin varsin paljon juttua. Kotimatka sujui ihan lennossa. Todella mukavaa bussimatkoilla on juuri se, että pääsee juttelemaan.

Puutarhuri poika kävi tänään leikkaamassa nurmikon, sopivasti ennen sadetta. Ukkonen jyrisi hetken aikaa ja taivaalla oli synkkiä pilviä. Sadetta ei tullut kyllä paljon yhtään. Maa kastui, mutta kuivui ihan samantien.

En tiedä mistä nyt taas tuulee: naapurin mies on aloittanut soitannat juhannuksen tyyliin.