Alkuviikosta kokeilin autonkäynnistystä, startti kyllä pyöritti mutta ei se auto käynnistynyt. Silloin oli vielä melko lauha ilma. Ostin uuden akun syksyllä autoon ja luulin että talviautoilu sujuu hyvin. En ole nyt ajanut autollani ainakaan kolmeen viikkoon, ja se onkin ollut parkissa tien vierustalla. Aurakuski on rakentanut vallia auton ympärille uutterasti. Lapioin tänään auton takaa tietä auki, jos vaikka saisi viikonloppuna porukkaa työntämään sitä pihaan. Pitäisiköhän luovuttaa ja laittaa auto seisontavakuutukseen? Tuleekohan siitä paljon säästöä?

Kurssin kanssa kävimme tänään tutustumassa ruokamarkettiin. Esittely oli erittäin hyvä ja kattava. S-marketissa työskentelee 180 ihmistä ja jos lasketaan koko kauppa-alue erikoisliikkeineen alueella on työssä 250 henkeä. Aika mittava työllistäjä kaupan alalla.

Kissanpojat täyttävät huomenna kahdeksan viikkoa. Ovat todella villejä ja juoksevat niin että töminä käy. Pennuilla on mahtava ruokahalu; tuntuu ettei tässä muuta ehdi tekemäänkään kuin ruokkimaan kissoja ja siivoamaan niiden vessaa.

Viikonloppuna on tehtävä loput biologian kurssin tehtävät; yksi essee ja viisi muuta kirjallista tehtävää. Eli viikonloppu kuluu tässä koneen ääressä, paukkukoon pakkanen ulkona.