Tänään olen jäpittänyt täällä tietokoneen äärellä useamman tunnin. Ajopäiväkirjassa on nyt menossa lokakuun alku. Nyt korvattavia kilometrejä on kasassa noin 4500. Ihmettelen vaan kun verotoimistossa sanottiin että omaa ajoa pitää olla noin 51 %. Tietääkseni se pykälä koskee vain toiminimen omistajia, ei kommandiittiyhtiötä. Voisiko joku viisaampi valistaa?

Päivällä oli ruokana höyrytettyjä perunoita, porkkanoita ja nakkeja. Luomuporkkanat olivat tosi hyviä. Söin vain neljä nakkia, koska joka viides nakki on pelkkää rasvaa. Tämän rasvaohjeen muistan Painonvartioiden ajalta ;-)

Koira on muuten OK, mutta kakkaaminen on vaikeaa. Kun se kyykistyy kakalle, niin lopuksi se kaatuu. Kyyryssäolo on vaikeaa. Mutta näillä mennään eteenpäin. Siskoni tulee huomenna käymään ja tuo koiralle tilaamani jättisäkin kuivamuonaa.

Ostin tänään lipun ensi viikon luennolle. Oli hieman vaikeuksia saada sivuston ostoskori toimimaan. Marika Borg tulee Tampereelle tiistaina ja aiheena on 10 hyvän elämän salaisuutta. Olen ollut Marikan postituslistalla jo vuosia, mutta ihan livenä en ole häntä vielä tavannut.

Tytär soitteli: on menossa huomenna Virroille pelireissulle. Kaverini soitti ja kysyi elokuviin. Kerroin etten kerkeä ajopäiväkirjan kirjaamisen takia. Toisen kaverin kanssa sovittiin että huomenna kahvitellaan yhdessä.

Touhusin juuri pojalle että veisi kolme muovikassillista jätepaperia keräykseen. Samalla kassilliset pahveja ja metalleja samaan paikkaan. Minä otan mustikoita sulamaan pakkasesta (teen huomenna piirakkaa) ja lataan pyykkikoneen aamua varten valmiiksi.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin aamulla pitkään ja nyt on pirteä olo

2. Ajopäiväkirjassa menossa jo lokakuu

3. Kotona on ollut mukava päivä