Nukuin puoleenpäivään. Olin neljä tuntia hereillä ja sitten menin kissan kanssa päiväunille. Nukuttiin pari tuntia. Kissa kyllä jatkoi uniaan pidempään.

Illalla kävin naapurustossa kahvilla. Tämä eropariskunta on päässyt hyvään keskusteluyhteyteen: huomenna heillä käy muutama kiinteistövälittäjä arvioimassa heidän taloaan. Rouva on jo löytänyt ihanan kerrostaloasunnon keskustasta. Hinta on vaan noin 200 tuhatta euroa.

Minulla on ollut maha kipeänä koko päivän. Oikeastaan olen kärsinyt tästä vaivasta koko pääsiäisen. En tiedä mikä mättää. Stressiä ja tekemättömiä töitä luultavasti oireilen. Maaliskuun kuitit ja tositteet palauttamatta kirjanpitäjälle ja tilinpäätösmappi hakematta. Tuleva viikko on kiireinen töiden osalta ja mukana on kolme ihan uutta asiakasta vakituisten lisäksi. Lauantai on täysi työpäivä. Hyvähän se on että töitä riittää!

Tytär oli nukkunut hyvin ensimmäisen yön uudessa asunnossa. Oli avannut Ikeasta ostamansa puutarhapöytäpakkauksen. Ja laittoin sen varovasti takaisin kiinni. Kokoaminen oli näyttänyt tosi hankalalta. Lupasin lainata hänelle ruuviväännintä ja osallistua kokoamiseen.

Päivän onnistumiset:

1. Hyviä vinkkejä kommenteissa ikkunanpesuun. Kokeilen ainakin sitä etikkaa.

2. Univelkoja kuitattu.

3. Ennen yötä pakkaan ainakin jätepaperit nippuun.