Jo on kumma juttu: taas heräsin aikaisin vaikka olisin saanut nukkua pitkään. Pieneneekö virtsarakko vanhetessa? Heräsin nimittäin pissahätään. Joutessani tein kaurateeleipiä ja niistä tulikin hyviä.

Soitin tyttärelle ja hän tulikin puolenpäivän jälkeen hakemaan minua. Ensin matkasimme Pispalaan katsomaan yksiötä. Hienot maisemat Näsijärvelle, mutta muuten asunnossa oli puutteita. Parvisänky hatarien tikkaiden kera, pieni keittiö ja epäsiistit yleiset tilat.

Kävimme meillä kahvilla. Jatkoimme matkaa Kaukajärvelle ja siellä oli se ykköskohde esittelyssä. Suunnittelimme sisustusta ja seinänpurkua. Siskoni soitti juuri silloin minulle. Siskoni uusi koira on kuulemma ihana. (Mustaterrieri on venäläinen rotu, joka on kehitetty tehdasmaisin menetelmin suursnautserista, airedalenterrieristä ja rottweilerista, myöhemmin koon ja turkin parantamiseksi käytettiin moskovalaista vedestänoutajaa, joka oli newfounlandin kaltainen sekarotu). Pentu on kuulemma tosi älykäs ja oppivainen. Siskoni pyyteli kylään keskiviikkona tai torstaina. Luultavasti torstai toteutuu.

Sitten menimme Takahuhtiin. Siisti ja kaunis asunto. Mutta taloyhtiön yleiset tilat olivat kuin pomminjäljiltä. Askarteluhuone ja punttisali oli kaaoksessa. Ei hyvä.

Kävimme naapurustossa kahvilla. Pariskunta aloitti juuri ruokailun ja me lähdimme meille. Tein ruuaksi rakettispakettia ja lämmitin eilistä kastiketta. Hyvää ja halpaa ruokaa. Kokonaishinta alle 4 euroa. Annoksesta ruokailee 3-4 henkilöä.

Laitoin Tamperelaiseen kirjoitukseni ja ilmoittauduin Aamulehden asiat palstalle. Toivon että perheeni otetaan yhdeksi tarkkailukohteeksi ekotekojen ryhmään.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä tyttären kanssa.

2. Ruokailu yhdessä lasteni kanssa.

3. Hyvää ja halpaa ruokaa tarjolla.