Kuten jo totesin, olen totaalisesti kyllästynyt tuloksettomaan PlusTV:n myyntiin. Soittelin kotoa muutaman puhelun, tuloksetta. Enin aika meni työpaikkojen hakuun. Soitin yhden ilmoituksen perusteella ja kyselin lisätietoja. Kysymyksessä on jäsenhankintaa yrittäjien järjestöille.Puhuin pitkään työnantajan kanssa ja sovimme että menen huomenna haastatteluun. Jos he päättävät palkata minut, niin otan tämän työpaikan vastaan. Pohjapalkkakin luvattiin. Liukuvaa työaikaa ei.

Koiralta löytyi tänään punkki silmäkulmasta. Tytär huomasi sen koiraa silittäessään. Punkkipinsettejä ei sitten löytynyt mistään. Sellaiset meillä on, mutta ne ovat kadoksissa. Kaverini lupasi etsiä kotoaan omia pinsettejä. Täytyy hakea huomenna apteekista uudet, jos kukaan ei löydä niitä. Sain varattua koiralle parturiajan ensi viikolle. Eläinkaupan pitäjä on lopettelemassa toimintaansa toukokuun lopulla. Olemme olleet asiakkaina muutaman vuoden ja nyt on sitten haettava uusi parturipaikka.

Olin illalla erään järjestön kevätkokouksessa. Onneksi kokous sujui nopeasti ja olin kotona jo kahdeksan aikaan. Ehdin katsomaan uutta sarjaa: Teoria miehistä. Oli ihan hauska sarja, romanttinen.

Pojan pyörää ei tuotu tänään. Täytyy soitella pyöräliikkeeseen huomenna. Kissalle on ostettava hiekkaa ja koiralle kuivamuonaa. Kuluttavat niitä tasatahtiin. Koira syö 13,5 kiloa kuivamuonaa siinä ajassa kun kissa pissa ja kakkaa 25 kg:n säkin pois.

Tytär oli täällä kun palasin kokouksesta. Hänen poikakaverinsa on ollut koko viikon Helsingissä eikä tytär taida viihtyä yksin kotona. Ihan mukavaa se onkin että tytär käy täällä usein. Vein hänet illalla kotiinsa ja samalla keskustelimme Ikean reissusta. Tytär tarvitsee kunnollisen koulupöydän ja hyllyjä. Lupasin lähteä ostosreissulle mukaan ja luultavasti kaverinikin lähteen. Heti kun saamme tyttären poikakaverilta pakettiautoa lainaksi, niin lähdemme matkaan.