Olin kaverini luona käymässä kun hänelle tuli mahdollinen talonostaja paikalle. Talo ei ollut sopiva, koska ostajaehdokas halusi kolme makuuhuonetta. Nyt kaverini antaa talonsa kiinteistövälittäjälle myyntiin. Hän on yrittänyt myydä taloa itse noin kolme viikkoa. Ihmiset arastelevat ostoa suoraan omistajalta, vaikka se ei ole sen kummempaa kuin osto välittäjän kautta.

Sain tänään siivottua hieman. Tyhjensin kaapeista vanhoja jauhoja, riisikakkuja ja pikkuleipiä roskiin. Lajittelin jätepaperit, pahvit ja metallit. Poika saa huomenna viedä ne keräykseen. Poika on todellinen lomalainen: hän oli vielä sängyssä tänään kun tulin kotiin kello 16.

Työharjoittelussa: tunti sovituskopeilla ja siinä samalla rintaliivien purkua muovipusseista. Kaksi ihanaa intialaista poikaa kävi sovittamassa housuja. Pojat oikein kiittivät ja pokkasivat lähtiessään. Loppuaika kului minulta lastenvaateosastolla purkaen ja siistien. Homma tylsistyttää minua. Aamulla oikeastaan ihan pänni lähteä Anttilaan. Sitten päätin että olen tänään hyvällä tuulella. Ja ihan hyvin se päivä kuluikin.

Tytär oli käynyt poikakaverinsa kanssa katsomassa yhtä saunallista kaksiota Annalassa. Asunto oli ollut ihan jees, mutta pyynti on kuulemma liikaa.

Työhakemuksen puitteissa on ollut hiljaista. Joko firmassa ollaan lomalla, tai sitten he eivät viitsi edes vastata minulle mitään. Ensi viikolla soitan sinne ja kyselen vastauksia.

Tänään en ollut edes lenkillä, mutta huomenna on tarkoitus lähteä liikkeelle.